Online samenwerking

 

Het Midden Nederland Online Platform is een uniek online nieuws & informatie platform combinatie op regionaal en landelijk niveau.

Het online platform versterkt de verschillende regionale publieke tv, radio, online en omroepen die onderscheidende regionale journalistiek brengen.

Het unieke aan het online nieuws & informatie platform is dat er een online samenwerkingsmogelijkheid wordt aangeboden tussen regionale nieuwsorganisaties, gemeenten, zakelijke markt en andere partijen.

Kenmerk van een online samenwerkingsorganisatie is dat het netwerk niet in formele zin bestuurd wordt.

Deelnemers onderschrijven strategische doelen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DX24jLSW4AAe8Fp-1024x768.jpg

.

Op basis van distributie en marketing op o.a., de programma’s en op projectmatige basis worden concrete resultaten regionaal en landelijk online gepromoot. Waarbij per regio verschillende nieuwsberichten kunnen worden aangeboden.

Dit betekent dat het vooral gaat om de sturing op de gezamenlijke ‘inzet’ van de betrokken regionale organisaties in het project en de sturing van de gemeenschappelijke online activiteiten.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is nieuwsconcept-regionaal-nieuws-op-krantenachtergrond-98981063-1024x694.jpg

Want deze regionale bedrijven zien wat er in de regionale samenleving gebeurt, brengen nieuws, controleren de macht en dragen bij aan een sterkere verbondenheid in de regio.

Het platform i.s.m. de regionale tv- en radio omroepen zet zich ervoor in om met hun publieke media-aanbod een beter, groter en breder publiek te bereiken, naast meer advertentie mogelijkheden.

.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2048x1152-1024x576.jpg

 

 

Het gezamenlijke regionale aanbod op het Midden Nederland Online Platform vormt het uitgangspunt voor deze overzichtelijke regionale & landelijke nieuwscyclus.

 

DutchEnglishFrenchGermanItalianSpanish