Welkom bij RegioTV Tiel

  Ons nieuwste project is het realiseren, coördineren en lanceren van een uniek regionaal online nieuwsplatform,

aan de juiste persoon (personen), op het juiste moment, op de juiste plaats, met het laatste nieuws en informatie.

Het RegioTV Tiel online nieuws- en informatieplatform is ontworpen om te informeren en te promoten

de nieuws & business industrie  op het internet.

 

Uniek Nieuws & Informatie Platform

Het Nieuws & Informatie Platform van RegioTV Tiel is een uniek en exclusief nieuws & informatie bron.

Met o.a.: regionaal nieuws, virale content, luxe, vrije tijd, sport, food, onroerend goed, weerbericht, politiek, hotel, fitness, website en bedrijfsinformatie.

geschikt om elk project, organisatie, beurs en bedrijf dat hun info, profiel, product of online aanwezigheid op het Internet wil vergroten met behulp van de nieuwste marketingstrategie, promotie, technieken, diensten en tools van RegioTV Tiel.

Het RegioTV Tiel Platform is een uniek online nieuws & informatie platform combinatie op regionaal en landelijk niveau.

Het online platform versterkt de verschillende regionale publieke tv, radio, online en omroepen die onderscheidende regionale journalistiek brengen.

Het unieke aan het online nieuws & informatie platform is dat er een online samenwerkingsmogelijkheid wordt aangeboden tussen regionale nieuwsorganisaties, gemeenten, politiek, zakelijke markt en andere partijen.

Kenmerk van een online samenwerkingsorganisatie is dat het netwerk niet in formele zin bestuurd wordt.

Deelnemers onderschrijven strategische doelen.

.

 

Op basis van distributie en marketing op o.a., de programma’s en op projectmatige basis worden concrete resultaten regionaal en landelijk online gepromoot. Waarbij per regio verschillende nieuwsberichten kunnen worden aangeboden.

Dit betekent dat het vooral gaat om de sturing op de gezamenlijke ‘inzet’ van de betrokken regionale organisaties in het project en de sturing van de gemeenschappelijke online activiteiten.

.

 

Want deze regionale bedrijven zien wat er in de regionale samenleving gebeurt, brengen nieuws, controleren de macht en dragen bij aan een sterkere verbondenheid in de regio.

Het RegioTV Tiel online platform – i.s.m. de regionale tv- en radio omroepen- zet zich ervoor in om met hun publieke media-aanbod een beter, groter en breder publiek te bereiken, naast meer advertentie mogelijkheden.

 

DutchEnglishFrenchGermanItalianSpanish